Projektek menedzselése

Időtervek készítése, riportok összeállítása, APQP... Ismerősek ezek a feladatok? Kezelje projektjeit átláthatóan, naprakészen, menedzselje a szükséges erőforrásokat, ossza meg azonnal a fontos információkat, és generáljon automatikus jelentéseket a menedzsment, vagy a vevők részére. Legyenek naprakész adatai a projekt aktuális állapotáról, hogy szükség esetén időben beavatkozhasson.

Mindent a maga idejében

A projekt sikerének kulcsa, hogy minden feladat, minden "építőkő" határidőre elkészüljön, egyetértünk? Ha ehhez létezik egy olyan szoftver, amely a projekt lefutásának megfelelően email és rendszerértesítéseket küld a soron következő feladatokról a megfelelő munkatársak számára, miért ne élne a lehetőséggel?

Szerszámnyilvántartás és -szállításkezelés

Műanyagfeldolgozásban dolgozik, vagy egyéb gyártószerszámokat kezel? Rendelje össze a projekteket a szerszámokkal, legyen tisztában a szerszámok aktuális státuszával. Vegye igénybe adatbáziskapcsolatot biztosító szolgáltatásunkat, melynek segítségével szerszámkésző / szerszámjavító partnerével közvetlenül oszthatja meg a kiszállításra váró szerszám információt, kinyomtathatja a szállításhoz szükséges szállítóleveleket, és Androidos telefonján is lekövetheti a szerszámbeérkezéseket.

Hogyan működik?

Az inTime információ és időmenedzsment szoftver moduláris felépítésű, a rendszer fejlesztése folyamatos. Az egyes modulok a vállalati egységek napi munkájának segítésén túl lehetőséget biztosítanak a projektek menedzselésére, az értesítési rendszer beállítására, ezáltal biztosítva a vállalat sikerességét a kiélezett piaci helyzetben. Műanyagfeldolgozó ügyfeleknek lehetőségük van arra, hogy szerszámkészítőjüknél telepítve a rendszer Szerszámszállítás modulját, közvetlen adatkapcsolatot építhessenek ki, az inTime szerveren keresztül biztosítva az azonnali információátadást. Az inTime menedzsmentszoftver havidíjas konstrukcióban érhető el az igényelt modulok és felhasználói létszám függvényében.

Modularitás

Az inTime információ és időmenedzsment szoftver moduljai az egyes szervezeti egységek igényei szerint csoportosítják a funkciókat. A felhasználói szerepkörök szerint vállalaton belül is külön beállíthatóak a modulokra vonatkozó jogosultságok.

Nehezen megy a projektmenedzsment?

Tartsa kézben projektjeit, legyen naprakész a projektek aktuális állapotáról, és a konfigurálható értesítési rendszer segítségével értesüljön időben a következő elvégzendő feladatokról.

Időterv a sikeres kivitelezéshez

Az inTime Időterv modulja vizuális képet ad a projektek, projektszakaszok tervezett és megvalósult állapotáról. Az egyes projekteseményekhez dokumentumok is rögzíthetőek, így minden fontos adat vagy változás megfelelőn alátámasztható.

Papírmunka gombnyomásra

Műanyagfeldolgozó és egyéb, szerszámozást igénylő vállalkozásoknál akár mindennaposak lehetnek a szerszámszállítások. A szerszámok szállításához a szállítólevelek elkészítése csak pár kattintás!