Nagy fájlok küldése

A BladeShare fájlmegosztó rendszerében 600 MB mérethatárig küldhet fájlt üzleti partnerének. Így biztosíthatja, hogy azok a nagyméretű, pl. 3D adatokat tartalmazó fájlok is online elküldhetőek legyenek, amelyeket emailen nem tud továbbítani a méretbeli korlátozások miatt.

Jogosultságkezelés

A fájlküldő rendszert csak azok a belső felhasználók, illetve üzleti partnerek használhatják, akiknek erre Ön jogosultságot biztosít. A rendszerbe való bejelentkezéshez a rendszerbe rögzített felhasználónév és a rendszer által generált jelszó megadása szükséges.

We speak English

A BladeShare fájlmegosztó rendszer magyarul és angolul is elérhető a felhasználói beállításnak megfelelően. Nemzetközi környezetben üzleti partnerei számára így angol nyelven nyújthat korrekt szolgáltatást, növelheti cége megítélését. A rendszer természetesen afájlküldésre vonatkozó értesítő emaileket is a beállított nyelvnek megfelelően küldi ki.

Hogyan működik?

A BladeShare fájlmegosztó rendszer havi díjas szolgáltatásként vehető igénybe. Díja az igényelt tárhely méretének függvényében változik. A fájlküldés kizárólag a megfelelő belépési paraméterek megadása után elérhető, a rendszerben rögzített szerepköröknek megfelelően (tárolómenedzser, ügyfélmenedzser, stb.). A felhasználók csak azokat a fájlokat láthatják, amelyekre szerepkörük engedélyt biztosít.

Választható méretű tárhely

Az Ön igényeinek megfelelő méretű tárhelyen a felhőben kerülnek tárolásra a feltöltött fájlok. A tárhely aktuális állapotáról, az inaktivált fájlokról és az ügyfelekre vonatkozó adatokról az Ön cégénél kijelölt tárolómenedzser naprakész információkkal rendelkezik.

Ügyfelek és felhasználók alapadatai

A partnerekre vonatkozó fő kapcsolattartási információk cége minden BladeShare jogosultsággal rendelkező belső felhasználója részére elérhetővé válik. Így nem jelent gondot, ha valamely munkatársa szabadságra megy, vagy távozik a cégtől, a partneradatok továbbra is a rendszerben maradnak.

A méret a lényeg

A BladeShare fájlmegosztó rendszerben 600 MB egyszeri fájlméretig tölthet fel adatokat, és oszthatja meg üzleti partnereivel. Amennyiben ennél nagyobb fájlokat szeretne rendszeresen küldeni, lehetőség van a méretkorlát növelésére.

Fájlok listázása

A beérkező illetve elküldött fájlokat listákba rendezetten tarthatja számon. A fájlfeltöltésre és letöltésre vonatkozó információkat a rendszer rögzíti, így minden küldéskor megbizonyosodhat róla, hogy a címzett valóban letöltötte-e a neki küldött fájlt.