Ha számlázni kell...

... márpedig lássuk be, egy vállalkozás nem létezhet számlázási lehetőség nélkül, akkor miért ne olyan megoldást választana, amely a rögzített megrendelés alapján a számlát automatikusan generálja?

Pontos adatok a raktárkészletről

Ha nincs tisztában vele, hogy milyen termékek várakoznak a raktárban az értékesítésre várva, hogyan biztosítja vevőinek, hogy a kért mennyiséget képes-e számukra beszállítani? Legyenek naprakész adatai a raktárkészletekről, állítson be minimumkészleteket, és generáljon automatikus riportokat a minimumkészletek alapján.

Erőforrás-kontroll

Ha szeretné tudni, mely feladatra mennyi időt fordítanak munkatársai, hogy optimálisabban oszthassa le az elvégzendő feladatokat, és szeretné átlátható rendszerben, munkaszámok alapján rögzíteni a tevékenységeket, ne habozzon a Blade Draco megoldásait választani, amely a humán erőforrások kezelésén túl az eszközök / tárgyi eszközök nyilvántartási lehetőségét is biztosítja!

Így működik

Egy szoftver akkor jó, ha a felhasználói igényekbe, munkafolyamatokba a leginkább belesimul. Annak felmérésére, hogy az Ön cégének megfelelő-e az IntelliCode rendszere, egy személyes találkozó keretében megtartott szoftverbemutató adja a legtisztább keretet. Egy kép többet mond minden szónál, ezért a lenti pár képernyőkép betekintést enged a program felhasználói felületébe, de mivel nem tudja visszaadni teljeskörűen a funkcionalitást, ezért minden partnerünknek a személyes találkozót javasoljuk.

Moduláris felépítés

A Blade Draco ügyviteli szoftver moduljai biztosítják, hogy vállalkozása ügyfélkezelését (CRM), pénzügyeit, számlázását, készletkezelését és munkafolyamatainak rögzítését napi szinten, rutinszerűen végezhesse.

Munkalapok rögzítése

A projektekhez rendelt feladatok munkalapjai valamint a kollégák adott feladathoz használt munkaideje rögzítésre kerül, így a projekt tényleges időigényéről reális képet kaphat.

Automatikusan felügyelt pénzügyek

A kifizetetlen számlák nyomonkövetése, az ügyfelek felszólítása a pénzügyi teljesítésre akár hosszú munkaórákat is igénybe vehet. Miért ne automatizálná ezt a folyamatot? Dolgozzon Ön helyett a szoftver!

Számlázás

Számlázás nékül nincs vállalkozás. A piacon kapható számlázórendszerek közel azonos funkcionalitással rendelkeznek. Miben más a Blade Draco? Nálunk adatbázisát akár a felhőben is tárolhatja.